Groen Onderhoud Geens
Luxemburgstraat 54
2020 Antwerpen
info@gogeens.be

 

GSM: 0472 32 24 89
Tel: 03 290 86 82
Fax: 03 290 86 82

 

 

 

 

 

 

 

 


Voor Bedrijven

Voor bedrijven biedt Groenonderhoud Geens u een totaalpakket aan, één aanspreekpunt dat instaat voor al uw noden inzake groenonderhoud. Wij beheren het onderhoud van zowel binnen als buitengroen in- en rond uw bedrijf. Daarnaast zijn wij ook uw aanspreekpunt voor alle leveringen van bloemen aan uw klanten, contacten en werknemers in groot Antwerpen.

Verder zorgen we ook voor de plaatsing van een aangepaste bewegwijzering, wegmarkeringen, vuilnismanden, fietsenrekken, e.d.. Kortweg gezegd zijn we de ideale partner om uw bedrijfsterrein te laten schitteren, wat een eerste positieve indruk op uw zakenpartners en klanten zal nalaten.

Onze dienstverlening naar bedrijven toe omvat drie grote luiken:

 

Aanleg

Voor de groenaanleg- of renovatie van bedrijfsterreinen gelden meestal 3 maatstaven: ordelijk, gemakkelijk en budgetvriendelijk. Om aan deze eisen te voldoen hebben we reeds uitgewerkte standaard plantplannen. Hierdoor wordt het voor u gemakkelijk een keuze te maken uit ons aanbod.

Op deze manier zijn wij in staat kwaliteit te bieden aan een betaalbare prijs. Deze standaardplannen hebben wij reeds met succes toegepast bij een aantal van onze klanten.
Klik hier voor foto's van deze standaardaanplantingen 

Voor bedrijven waar de groenaanleg een meerwaarde biedt stellen we graag een op maat gemaakt ontwerp voor. Bij deze manier van werken proberen we altijd een optimale balans te vinden tussen sierwaarde, functionaliteit en onderhoudsvriendelijkheid.

Wij plaatsen ook alle niet-elektrische wegsignalisatie op uw bedrijf. Indien gewenst onderzoeken we de situatie ter plaatse en komen we met een gepast voorstel op de proppen.

 

Onderhoud

Dit aspect van ons dienstenpakket omvat volgende werkzaamheden:

  • onkruidbestrijding 
  • snoeien en scheren van alle beplantingen
  • grasmaaien
  • aanvegen van parkings
  • hogedrukreinigen van verhardingen
  • klepelmaaien
  • verzamelen van zwerfvuil
  • …

 

Binnengroen

Met zijn 30 jaar ervaring in bloemen en planten staat Bloemenzaak 
Geens-Aertsen
 garant voor kwaliteitsbloemstukken en bloemen voor een aanvaardbaar budget. Onze bloemen kunnen een prima aanvulling zijn voor het opfleuren van uw onthaal, refter, kantoorruimten, …

Wij bezorgen deze graag bij een relatie van u of wekelijks aan de receptie van een bedrijf. Bij een wekelijkse levering aan het bedrijf nemen we de vaas of pot terug mee, zo heeft u wekelijks een originele versiering voor uw bedrijf.

Om uw bedrijfsfeest of receptie een extraatje te geven stellen wij een fleurige decoratie voor die voldoet aan al uw eisen!

Klik hier voor foto's van bloemen en planten voor interieur

gogeens.be © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use