Groen Onderhoud Geens
Luxemburgstraat 54
2020 Antwerpen
info@gogeens.be

 

GSM: 0472 32 24 89
Tel: 03 290 86 82
Fax: 03 290 86 82

 

 

 

 

Voor de particulier

 

 

Ontwerp

 

Elk project wordt zorgvuldig bestudeerd en in samenspraak met u uitgewerkt. U vertelt ons uw eisen en wensen. Wij werken deze uit tot een verantwoord ontwerp met het oog op kwaliteit onderhoudsvriendelijkheid, optimale plaatsbenutting en functionaliteit. Zo hebben we reeds meerdere klanten versteld laten staan van wat er met hun kleine koer, of  door onkruid overwoekerd stadstuintje mogelijk is. U kan altijd om vrijblijvend advies vragen.

 

Aanleg

 

Bij de aanleg van uw tuin doen we beroep op gekwalificeerde onderaannemers inzake elektriciteit, verharding,… Dit om U kwaliteit te leveren. Zo hebben we voor elk aspect van de tuin echte vakmensen. Tijdens de werken proberen we u zo min mogelijk overlast te bezorgen.

Klik hier voor foto's van onze projecten

 

Renovatie

 

Bij een renovatie gaan we mooie waardevolle planten en aspecten in een oude tuin extra in de verf zetten door andere, minder mooie of slecht gevormde planten te verwijderen. De nieuwe beplanting staat dan volledig in functie van blikvangers. Ideaal om enkele moderne toetsen in een volgroeide tuin aan te brengen.

 

Onderhoud

 

Bij ons kan u terecht voor 1-malige opdrachten maar ook voor die enkele snoeibeurten die jaarlijks nodig zijn om uw tuin er steeds prachtig te laten uitzien. Een volledig onderhoudscontract voor uw tuin zorgt ervoor dat u zich gedurende het hele jaar geen zorgen hoeft te maken om uw tuin. Wij zorgen voor de snoei- en maaibeurten, onkruidbestrijding, bemesting, enz… Zo heeft u een zorg minder en kan u er zeker van zijn dat uw tuin in topcondotie verkeert.

 

gogeens.be © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use